9-12 ÅR JAZZ/HIP-HOP

Dette er en klasse hvor elevene får både jazz og hip-hop, men også noe klassisk ballett. Vi mener det er viktig å være allsidige, og ser at elevene setter stor pris på at de får gjøre alt fra Hip-hop til klassiske danser. På dette trinnet lærer elevene mer om det dansetekniske, jazz teknikk, og klassisk teknikk, og forskjellene mellom dem. De vil også komme borti andre dansestiler, som for eksempel lyrisk jazz, show dans, discodans mm. Vi legger vekt på at elevene skal bli kjent med det dansetekniske på en morsom måte. Det blandes inn i dansen, og gjøres danserisk. Musikken er variert, og følger tiden. I tillegg vil det være musikk som skal inn i den aktuelle forestillingen det jobbes mot.
På dette alderstrinnet legges mye av grunnlaget for å gå videre med dansen. Dette er et parti både for de som har litt danseerfaring, og for de som ikke har danset så mye. Det passer også fint for de som er over 12 år!

DANSEUTSTYR

Barna bør ha treningstøy det er lett å bevege seg i, og myke ballett sko/gym-sklisokker på bena. Veldig mange ønsker å ha drakt og et lite skjørt, men det er ikke et krav. Hvis man kjøper drakt, anbefaler vi hvit, fordi vi ofte bruker det som basis til kostymene på forestillingen.

VÅR/HØST SEMESTER

  • Vår semesteret avsluttes med en en akts forestilling på Nøtterøy Kulturhus
  • Høst semesteret avsluttes med en stor elevforestilling på Nøtterøy Kulturhus, alltid med en historie og en rød tråd