Heges jazzballett

Heges Jazzballett ble grunnlagt i Tønsberg i 1980 av Hege Hesby Mejdell. Frem til 2003 drev Hege skolen alene. I dag er det 3 pedagoger i den daglige undervisningen Store Caroline, Lille Caroline og Thea Carlstedt og vi er så heldige å ha Andrea som vikar denne høsten. Skolen eies og drives av Hege Hesby Mejdell, Caroline Steen Nygaard og Caroline Mejdell.

FORESTILLING

Våre kurs leder alltid frem til store danseoppsetninger både vår og høst, så hele danseåret kan ses på som 2 store produksjoner, som avsluttes med våre populære forestillinger som er åpne for allmenheten. Disse forestillingene er til stor glede for alle danserne våre, og mange begeistrede publikummere. Forestillingene holder et høyt nivå innenfor både dans, koreografi, kostymer, lys og lyd.

ALLSIDIGHET

For oss er allsidigheten i dans viktig. Derfor inneholder alle våre klasser elementer fra flere forskjellige danse stiler. Alt fra klassisk ballett, moderne, lyrisk jazz, showdance, hip hop, funk, musikaldans mm. Det er viktig for oss å «følge med i tiden» når det gjelder hva som er populært for barn og ungdom, samtidig som vi ønsker å holde fokus på et godt og allsidig dansegrunnlag.