ELITEKOMPANIET 13+

På dette partiet har vi stor allsidighet og bredde innen dansestiler og musikk. Elitekompaniet og aspiranter er bærebjelkene i våre årlige forestillinger. Her får elevene et godt og allsidig grunnlag for videre studier innen dans.


For å være med i Elitekompaniet, må man holde et visst nivå. Man må beherske alle stilarter og ha meget god teknikk. Man må ha en god innstilling og sunn arbeidsmoral samt stå på vilje. Elitedanserne er et forbilde for de yngre danserne, og det er en viktig oppgave som bør tas alvorlig. Elitekompaniet er med på å forme det gode miljøet vi har på vår ballettskole.

For å bli Elitedanser må man gjennom en opptaksprøve. Opptaksprøven holdes i januar hvert år. Innsatsen gjennom hele året vurderes også.
Som Elitedanser vil man få en individuell vurdering hvert år, hvor vi bedømmer arbeidsinnsats, teknikk, utvikling mm.

DANSEUTSTYR

Type klær er ikke noe krav fra oss, men det må være bevegelig. Tights/joggebukse og singlet/t- skjorte fungerer helt fint. Noen ønsker også å danse med ballettdrakt, vi anbefaler da å kjøpe drakten ¨vår¨fra Dans og fritid. Hvit eller sort stroppe drakt, de som jobber der vet hvilken det er. Dere får også 10% avslag hvis dere er elever av Heges jazzballett. Sokker eller barbeint!

VÅR/HØST SEMESTER

  • Vår semesteret avsluttes med en en akts forestilling på Nøtterøy Kulturhus
  • Høst semesteret avsluttes med en stor elevforestilling på Nøtterøy Kulturhus, alltid med en historie og en rød tråd