Info kurs:

Høstens kurs 2024 starter opp i uke 35, da jobber vi mot forestillingen «Descendents» på Nøtterøy kulturhus helgen i uke 47.

Når du melder deg på får du utfyllende info på mail om ferier, dato for forestilling, grupper osv.

Våre kurs går over 10 uker per semester, vårsemesteret og høstsemesteret. Hvert semester avsluttes med en stor forestilling på Nøtterøy Kulturhus, men vårt endelige mål er den årlige elevforestillingen som vi har i slutten av november, på Nøtterøy Kulturhus. Forestillingene er en stor glede og inspirasjon for alle som deltar, og for publikum som alltid sørger for fulle hus.

4-6 år 6-9 år varer i 45 minutter mens de resterende klassene varer i 60 min.
Vi har en personlig koreografi tilpasset alder, nivå og forestillingens tema. For oss er det viktig at dansen forteller en historie, vi bruker mye tid på å finne musikk som er variert, og som kan formidle det vi ønsker. Dansenumrene binder vi sammen med teater og mime for å skape en rød tråd igjennom forestillingen. Dette gjør at elevene blir utfordret både når det gjelder dansestiler, og forskjellige uttrykk. Vi legger stor vekt på at alle skal få utfoldet seg på scenen, og at det er en felles danseopplevelse hvor alle er like viktige.