INFORMASJON VÅRSEMESTERET 2017

Da er vårsemesteret 2017 i gang. Det var hyggelig å se igjen alle de ivrige elevene, spente og klare for nye utfordringer og gode danseopplevelser!
Betaling vår 17: Kurset skal være betalt nå dersom ikke annet er avtalt. Betalingsinformasjonen ble sendt sammen med bekreftelsen på kursplass. Ta kontakt dersom det ikke er i orden. Vi tar opprop kommende uke.
Priser vår 17: 1 kurs kr 1200,-, 2 kurs kr 2000,-, 3 kurs kr 2600,- dans så mye du vil for 3200,-. Det gis 400 kr i søsken moderasjon. Dersom dere ikke skal ha plassen må dere gi beskjed innen 2. undervisningstime, for å refundert kursavgiften.
Vinterferie: Uke 8.
Påskeferie: Uke 15 og 16.
 
Vårens forestilling på Nøtterøy Kulturhus: 6 og 7 mai
Elevene deles i grupper og skal danse en av disse dagene. Dere får beskjed om hvilken gruppe de er på i midten av semesteret.
Generalprøve og billettsalg: Generalprøve er siste undervisningstime  i uke 18, til samme tid og på samme sted som de vanligvis trener, med kostymer. Billetter selges da siste undervisningstime eller før forestillingene.
Kostymer: Oversikt over hva dere skal skaffe av kostymer til vårforestillingen er ikke helt klar enda, men den kommer så fort det er på plass.
Spillelister for alle partier ligger på nettsiden.
Filming i klassen er kun til eget bruk, for å huske koreografi. Det skal skje i
samtykke med de som er med på film. Ved ønske om å filme koreografi
henvend dere til pedagogen, så kjører vi gjennom koreografi en gang på slutten
av klassen beregnet for de som ønsker å filme, hvor de som vil kan danse.
Vi gleder oss til et nytt og spennende semester!
Mvh Store Caroline og Lille Caroline