Dusker!

Oppskrift dusker 6-9 år og 9-12 år.

Fint om 9-12 år har det med på trening så fort som mulig, 6-9 år etter høstferien. Har man dusker liggende eller kan låne noen går det selvfølgelig fint. Valgfri farge, dette er kun til trening. De låner av oss på generalprøve og forestilling.

Dere trenger 20 poser. 10 stk i hver dusk. En hullemaskin, hyssing, saks og teip.

Legg 10 poser oppå hverandre. Brett posen inn v håndtakene for å få hullene litt inn på posen. Tre igjennom en lang hyssing. Klipp av i cm nederst på posene for å åpne de. Klipp så ca 1 cm brede strimler opp mot hullene. Knyt sammen hyssingen, og surr resten av tråden stramt rundt. Klipp av håndtakene så det blir en passe bit å holde i. Her kan dere surre teip rundt. Legger ut bilder under her. Husk å navne duskene!! Lykke til!