Ny pedagog!

Solveig Kitmitto er utdannet  jazzdanser ved Bårdar Akademiet og London Studio Centre. Hun har også etterutdannet seg ved Broadway Dance center i New York, hvor hun fokuserte på commercial hiphop, som er scene og musikkvideo versjonen av undergrundsstilene. Solveig har imidlertid vært en stor del av undergrunnsscenen lenge. Hun var med fra oppstart av Dancing Youth ( nå Cre-8) og Circle, og har også bakgrunn som artist i Norges første kvinnelige rap-duo.

Som danser og koreograf har Solveig over 20 års erfaring, hvor hun hovedsakelig har jobbet med artister og tv-produskjoner. Hun har blant annet koreografert for VG-lista, Hit Awards, So you think you can dance, Fashion week, Linda Vindala, Temur, Morgan Sulele, Katastrofe og eMMa.
Solveig har en forkjærlighet for tidlig 2000-tallet og  «danseartister» som Britney, Janet, J-LO, Cierra og Beyonce, og gleder derfor MASSE til å jobbe med High School Musical sammen med dere.
Solveig skal ha ungdom øvet og aspiranter på torsdager. Timene kommer til å bestå av nødvendig teknikk, utvikling av bevegelseskvalitet og dansevokabulær for commercial jazz og urban, samt fokus på utrykk og tilstedeværelse i dansen. Stemning, energi, danseglede og masse masse attitude!