Ny pedagog!

Vi er så heldige å få Silje Marie Baltzersen til å undervise noen timer for oss denne høsten. Silje Marie har gått på Heges Jazzballett siden hun var liten og var en del av Elite kompaniet vårt i flere år. Hun er nylig ferdig med utdanningen sin på danselinjen på Bårdar Akademiet, men har allerede rukket å vært med på flere oppsetninger. Hun var blant annet med på ¨SummerNights¨som ble vist på Oseberg Kulturhus denne sommeren, hun spiller også en av hovedrollene i den nye dansefilmen ¨Battle¨som kommer i slutten av september i år. Hun var i tillegg som litt mindre med på ¨Annie¨når den ble satt opp på Folketeateret i 2013. Dette er noen av mange oppsetninger hun har vært med på og vi er så heldige å få lov til å låne henne litt denne høsten.

Silje Marie skal undervise ungdom øvet på torsdag og aspiranter på torsdag. Vi har derfor måtte bytte om timeplanen litt slik at aspiranter blir byttet fra mandag til torsdag. Håper dette er i orden for alle det gjelder, oppdatert timeplan finner du under fanen ¨Høstsemesteret 18¨.